MENÜ

EMMI-PET Ultrahangos fogkefe

Altatás nélküli fogtisztítás, fogkő kezelésére és megelőzésére, gyulladt ínyekre, rossz szájszag ellen !

Az állatokra a rossz fogazatnak éppolyan negatív hatásai vannak, mint az emberekre. Fogínygyulladás, fogkő képződése, parodontitis és rossz szájszag. Gyakran a gazdik észre sem veszik, hogy kutyájuk valamilyen fogbetegségben szenved. Eközben kutyák fogai is napról napra romlanak, ha nem kapják meg a megfelelő ápolást, és tisztítást. Abban az esetben azonban, ha nem történik meg az eltávolítás, akkor a felgyülemlett lepedék a baktériumok számára kiváló élőhelyet biztosít. A baktériumok állandó gyulladást tartanak fenn, és a belőlük felszabaduló toxinok károsítják a szöveteket. A lepedék egy idő után fogkővé alakul, amelyet már a gazdák is észrevehetnek. Ha nem foglalkoznak a plakk (lepedék) eltávolítással, a fogkő hamarosan a gyulladáshoz, ínygyulladásához vezet. Ez nagyon fájdalmas a kutyusok számára. A kutya ilyenkor sokkal fáradékonyabb, kevésbé játékos, rossz étvágyú kellemetlen szájszagú. A rendszeres fogápolással és ultrahangos fogtisztítással elkerülhető ez a probléma! Ha mégis kialakult a lepedék, akkor érdemes kutyakozmetikushoz vagy állatorvoshoz fordulni, aki a megfelelő kezeléssel el tudja távolítani azt, a komolyabb problémák elkerülése érdekében.

Nézze meg a bemutató videót róla! Katt ide!

Az Emmi- Pet Ultrahangos fogkő eltávolítás olyan esetekben ajánlott használni ahol az altatás megterhelést jelent az állat és gazdája számára, illetve a fogkő kialakulása még nem igényel komolyabb állatorvosi beavatkozást . Az ilyen állapot kezelésére vagy akár komplett megelőzésére fejlesztették ki az Emmi-Pet készüléket. Kedvencének kezelése az Emmi-Pet készülékkel a lehető legkellemesebb élmény kell, hogy legyen. Az Emmi-Pet a fogtisztítás közben rezgés és hang nélkül működik. Ez nagyon pozitívan hat az állatokra és elősegíti a jelentősen nagyobb elfogadást.

Kíméletes, mozgatás nélküli, dörzsölés és súrolás nélküli. A 100% valódi ultrahanggal történő fogtisztítás új, forradalmi módja egy a világon egyedülálló szabadalmon alapul – ez az Emmi-dent ultrahangos piezo-chip. Kutyája számára teljesen fájdalommentes, hiszen a hagyományos kaparós eljárással ellentétben itt az ultrahang végzi a munka javát. A piezo-chip a fogkefe fejben található és percenként 96 millió ultrahangos rezgést (levegőrezgést) generál és ezeket a sörtéken keresztül továbbítja.

A speciálisan kifejlesztett nanobuborékos-fogkrémmel együtt fejti ki hatását a fogakra és mélyen a fogínyben. Itt ún. mikrobuborékok képződnek, melyek levegőrezgés hatására eltávolítja a szennyeződéseket, ételmaradékokat, fogkővet és a baktériumokat.

Összefoglalva :

Funkciók és tulajdonságok

  • Pusztán ultrahanggal tisztít – max. 96millió   levegőrezgéssel percenként
  • Rezgés- és hang nélküli fogtisztítás. Gyengéd és dörzsölés nélküli
  • A valódi ultrahang 12 mm mélyen behatol a   fogínybe és a fogínytasakokba és alaposan kitisztítja azokat.
  • Serkenti a vérkeringést
  • Fogászati problémák megelőzése

Ha az ember számára fontos a szájhigiénia, akkor a kedvenc számára miért ne lenne az?

Ausztriában az Állattartók és Állatvédők Szervezete (FTT) tudományosan bevizsgált és tökéletesen állatbarát eszköznek ismerte el hivatalosan Emmi-pet ultrahangos fogtisztító készüléket.

A kezeléshez előzetes bejelentkezés szükséges!

  • Fogkő eltávolítás: 6.000 - 9.000.- Ft (fogkő mértékétől függ)
  • Megelőzés / Szinten tartás: 25oo.- Ft
  • Saját fogkefe fej: 2.400,- Ft (nem szükséges)

Farkas Beáta

tel: +3630/4329616

Asztali nézet